Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФВМіТУТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 7
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 29
  • Конкурс на бюджет: 2.42
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ільницький К. О. 115.750 До наказу (к) 109 130 112
  • Українська мова: 109
  • Математика: 130
  • Фахове випробування: 112
+
2 Чудюк Н. С. 111.000 До наказу (к) 100 104 120
  • Українська мова: 100
  • Біологія: 104
  • Фахове випробування: 120
+
3 Сторожук Р. А. 144.000 Відмова 173 171 116
  • Українська мова: 173
  • Географія: 171
  • Фахове випробування: 116
4 Фрич В. Я. 76.250 Відмова 141 164
  • Українська мова: 141
  • Історія України: 164
5 Кацан А. М. 63.500 Відмова 130 124
  • Українська мова: 130
  • Історія України: 124
6 Білогаш А. В. 53.750 Відмова 109 106
  • Українська мова: 109
  • Історія України: 106
7 Горбачевський Р. В. 52.750 Відмова 100 111
  • Українська мова: 100
  • Біологія: 111