Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТСБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 50 • К 50
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова , k=0.45 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Спіцин І. А. 129.896 Відмова 132 133 118 153
  • Українська мова: 132
  • Математика: 133
  • Географія: 118
  • Середній бал документа про освіту: 153
  • РК: 1.04
2 Блищик Д. В. 124.488 Відмова 132 105 113 167
  • Українська мова: 132
  • Математика: 105
  • Біологія: 113
  • Середній бал документа про освіту: 167
  • РК: 1.04
3 Гуща Ж. К. 119.574 Відмова 118 105 101 152
  • Українська мова: 118
  • Математика: 105
  • Біологія: 101
  • Середній бал документа про освіту: 152
  • СК: 1.05
  • РК: 1.04
4 Омелянчук А. В. 117.260 Відмова 113 103 135 143
  • Українська мова: 113
  • Математика: 103
  • Історія України: 135
  • Середній бал документа про освіту: 143
  • РК: 1.04
5 Миндрул Д. С. 110.708 Відмова 111 105 101 153
  • Українська мова: 111
  • Математика: 105
  • Біологія: 101
  • Середній бал документа про освіту: 153
  • РК: 1.04