Зачекайте...

181 Харчові технології

ТМСО Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Магденко М. Ю. 61.000 Відмова 117 127
  • Українська мова: 117
  • Історія України: 127
2 Дудар Р. О. 56.500 Відмова 126 100
  • Українська мова: 126
  • Математика: 100
3 Міщук М. М. 54.500 Відмова 111 107
  • Українська мова: 111
  • Математика: 107
4 Левіцка В. М. 52.250 Скасовано (втрата пріор.) 106 103
  • Українська мова: 106
  • Математика: 103