Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 30 • К 30
Заяв 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ОП)
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 83
  • Конкурс на бюджет: 8.3
  • Зараховано: 63
  • Оригіналів: 63
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Капиця С. Ю. 332.000 До наказу (к) 104 128 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 104
  • Фахове випробування: 128
  • Інші показники конкурсного відбору: 100
+
2 Сакара В. С. 242.000 До наказу (к) 100 132 10
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 132
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
+
3 Кучеренко С. О. 218.000 До наказу (к) 104 104 10
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 104
  • Фахове випробування: 104
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
+
4 Гетьман Ю. С. 218.000 До наказу (к) 104 104 10
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 104
  • Фахове випробування: 104
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
+
5 Череднікова А. Ю. 10.000 Зареєстровано 10
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
6 Шулько О. П. 10.000 Зареєстровано 10
  • Інші показники конкурсного відбору: 10