Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Калюжний М. М. 133.750 До наказу (к) 111 124 150
  • Українська мова: 111
  • Географія: 124
  • Фахове випробування: 150
+
2 Мікуліна Д. І. 130.250 До наказу (к) 134 137 125
  • Українська мова: 134
  • Математика: 137
  • Фахове випробування: 125
+
3 Зименко М. О. 128.500 До наказу (к) 112 122 140
  • Українська мова: 112
  • Математика: 122
  • Фахове випробування: 140
+
4 Мартинов В. В. 122.750 До наказу (к) 111 120 130
  • Українська мова: 111
  • Історія України: 120
  • Фахове випробування: 130
+
5 Каралаш А. В. 59.750 Зареєстровано 127 112
  • Українська мова: 127
  • Історія України: 112