Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сідак Т. В. 144.750 До наказу (к) 152 137 145
  • Українська мова: 152
  • Математика: 137
  • Фахове випробування: 145
+
2 Антіпова А. О. 141.000 До наказу (к) 149 125 145
  • Українська мова: 149
  • Біологія: 125
  • Фахове випробування: 145
+
3 Приходько В. Є. 140.500 До наказу (к) 147 135 140
  • Українська мова: 147
  • Історія України: 135
  • Фахове випробування: 140
+
4 Лахтюк В. В. 125.000 До наказу (к) 109 111 140
  • Українська мова: 109
  • Біологія: 111
  • Фахове випробування: 140
+