Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рошкова А. О. 119.750 До наказу (к) 115 124 120
  • Українська мова: 115
  • Історія України: 124
  • Фахове випробування: 120
+
2 Кубряк В. В. 109.750 До наказу (к) 115 100 112
  • Українська мова: 115
  • Історія України: 100
  • Фахове випробування: 112
+
3 Сторожук Р. А. 86.000 Відмова 173 171
  • Українська мова: 173
  • Географія: 171
4 Фрич В. Я. 76.250 Відмова 141 164
  • Українська мова: 141
  • Історія України: 164