Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 24 • К 24
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 100
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Губчак Ю. С. 536.750 Допущено 127 168 168
  • Українська мова: 127
  • Географія: 168
  • Середній бал документа про освіту: 168
  • РК: 1.02
2 Дика Л. П. 514.250 Допущено 145 136 163
  • Українська мова: 145
  • Математика: 136
  • Середній бал документа про освіту: 163
  • РК: 1.02
3 Калиняк В. М. 469.750 Допущено 126 113 171
  • Українська мова: 126
  • Математика: 113
  • Середній бал документа про освіту: 171
  • РК: 1.02
4 Бойчук Г. І. 468.250 Допущено 106 131 172
  • Українська мова: 106
  • Географія: 131
  • Середній бал документа про освіту: 172
  • РК: 1.02
5 Цибуляк М. С. 466.463 Допущено 115 118 153
  • Українська мова: 115
  • Географія: 118
  • Середній бал документа про освіту: 153
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
6 Кузьмин Н. П. 444.938 Допущено 115 100 155
  • Українська мова: 115
  • Історія України: 100
  • Середній бал документа про освіту: 155
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
7 Витрикуш Л. В. 430.000 Зареєстровано 132 128 170
  • Українська мова: 132
  • Математика: 128
  • Середній бал документа про освіту: 170
  • РК: 1.02