Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 24 • К 24
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Плохотнюк Д. М. 394.000 До наказу (к) 126 140 4.8
  • Українська мова: 126
  • Історія України: 140
  • Середній бал документа про освіту: 4.8
+
2 Шевчук Н. О. 148.000 Відмова 6.8
  • Середній бал документа про освіту: 6.8