Зачекайте...

181 Харчові технології

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кустрин В. В. 136.250 До наказу (к) 147 142 128
  • Українська мова: 147
  • Математика: 142
  • Фахове випробування: 128
+
2 Клим В. В. 133.250 До наказу (к) 130 163 120
  • Українська мова: 130
  • Історія України: 163
  • Фахове випробування: 120
+
3 Найдиш І. Г. 130.250 До наказу (к) 152 129 120
  • Українська мова: 152
  • Географія: 129
  • Фахове випробування: 120
+
4 Луцак Н. С. 127.000 До наказу (к) 131 121 128
  • Українська мова: 131
  • Історія України: 121
  • Фахове випробування: 128
+
5 Грибель В. Б. 75.000 Відмова 141 159
  • Українська мова: 141
  • Математика: 159