Зачекайте...

181 Харчові технології

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Перегінчук Л. М. 125.500 До наказу (к) 143 135 112
  • Українська мова: 143
  • Історія України: 135
  • Фахове випробування: 112
+
2 Нагірняк А. Г. 124.500 До наказу (к) 104 146 124
  • Українська мова: 104
  • Біологія: 146
  • Фахове випробування: 124
+
3 Урсул І. М. 119.000 До наказу (к) 122 130 112
  • Українська мова: 122
  • Історія України: 130
  • Фахове випробування: 112
+