Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 90 • К 60
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в ресторанному господарстві
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 120
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гогія О. З. 458.850 До наказу (к) 146 130 8.1
  • Українська мова: 146
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • СК: 1.05
+
2 Георкова Л. Л. 414.000 До наказу (к) 138 120 7.6
  • Українська мова: 138
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
+
3 Каптюнова А. Я. 408.000 До наказу (к) 132 120 7.6
  • Українська мова: 132
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
+
4 Шостак С. Ю. 393.000 До наказу (к) 128 120 6.5
  • Українська мова: 128
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
+
5 Вечірко А. В. 383.000 Відмова 120 120 6.3
  • Українська мова: 120
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
6 Ковтун Е. С. 155.400 Відмова 6.8
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • СК: 1.05