Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 60 • К 60
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Баліцька А. Б. 258.000 До наказу (к) 122 136
  • Українська мова: 122
  • Фахове випробування: 136
+
2 Галуза Л. Р. 246.000 До наказу (к) 122 124
  • Українська мова: 122
  • Фахове випробування: 124
+
3 Галуза Т. Р. 246.000 До наказу (к) 122 124
  • Українська мова: 122
  • Фахове випробування: 124
+