Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / LEAN - виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Анісімова В. В. 176.100 До наказу (к) 128 180 9.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 128
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.1
+
2 Гавлюк А. В. 44.010 Відмова 125 12.76
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.76
3 Сімейко М. Л. 39.450 Відмова 121 9.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.2
4 Білаш Б. А. 37.150 Відмова 121 6.9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.9
5 Догойда В. М. 37.000 Відмова 116 8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
6 Оксентюк М. В. 35.500 Відмова 106 9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Інші показники конкурсного відбору: 9
7 Лисюк Ю. О. 34.500 Відмова 106 8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
8 Юрченко І. В. 33.700 Відмова 106 7.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
9 Велигорський Д. О. 32.100 Відмова 100 7.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1