Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 7 • К 7
Заяв 6
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чернявін Є. Д. 305.500 До наказу (к) 110 168
  • Українська мова: 110
  • Фахове випробування: 168
+
2 Стецюк А. В. 295.000 До наказу (к) 159 136
  • Українська мова: 159
  • Фахове випробування: 136
+
3 Роїк Т. О. 293.750 До наказу (к) 107 160
  • Українська мова: 107
  • Фахове випробування: 160
+
4 Дячук Л. О. 256.250 До наказу (к) 109 120
  • Українська мова: 109
  • Фахове випробування: 120
+
5 Маланчук К. І. 239.000 До наказу (к) 135 104
  • Українська мова: 135
  • Фахове випробування: 104
+
6 Слободян О. М. 269.750 Допущено 107 136
  • Українська мова: 107
  • Фахове випробування: 136