Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 50
  • Конкурс на бюджет: 7.14
  • Зараховано: 49
  • Оригіналів: 49
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 233
  • Конкурс на бюджет: 46.6
  • Зараховано: 35
  • Оригіналів: 35
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Давидюк Ф. Г. 130.500 До наказу (к) 122 128 136
  • Українська мова: 122
  • Математика: 128
  • Фахове випробування: 136
+
2 Джумаєва В. В. 82.750 Зареєстровано 166 165
  • Українська мова: 166
  • Біологія: 165
3 Панченко Є. М. 80.000 Зареєстровано 180 140
  • Українська мова: 180
  • Історія України: 140
4 Прудивус А. В. 64.500 Зареєстровано 116 142
  • Українська мова: 116
  • Біологія: 142