Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 100
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вересюк Ж. В. 527.625 До наказу (к) 141 129 165
  • Українська мова: 141
  • Географія: 129
  • Середній бал документа про освіту: 165
  • СК: 1.05
  • РК: 1.04
+
2 Зайковська Ю. Ю. 400.750 До наказу (к) 100 103 147
  • Українська мова: 100
  • Історія України: 103
  • Середній бал документа про освіту: 147
  • РК: 1.04
+