Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 20 • К 20
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1 , мін.бал 10
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шишова Т. О. 465.000 До наказу (к) 160 130 175
  • Українська мова: 160
  • Історія України: 130
  • Середній бал документа про освіту: 175
  • РК: 1.04
+
2 Дейбук І. Г. 418.000 До наказу (к) 139 120 159
  • Українська мова: 139
  • Історія України: 120
  • Середній бал документа про освіту: 159
  • РК: 1.04
+
3 Ткачук О. І. 410.000 До наказу (к) 126 125 159
  • Українська мова: 126
  • Історія України: 125
  • Середній бал документа про освіту: 159
  • РК: 1.04
+
4 Збаравська Д. О. 409.000 До наказу (к) 125 125 159
  • Українська мова: 125
  • Історія України: 125
  • Середній бал документа про освіту: 159
  • РК: 1.04
+
5 Скоробагата Б. О. 405.000 До наказу (к) 130 120 155
  • Українська мова: 130
  • Історія України: 120
  • Середній бал документа про освіту: 155
  • РК: 1.04
+
6 Гаршин М. В. 393.000 До наказу (к) 120 120 153
  • Українська мова: 120
  • Історія України: 120
  • Середній бал документа про освіту: 153
  • РК: 1.04
+
7 Карімова К. О. 512.000 Допущено 126 150 167
  • Українська мова: 126
  • Біологія: 150
  • Середній бал документа про освіту: 167
  • РК: 1.04
8 Полюга К. О. 485.000 Допущено 144 112 165
  • Українська мова: 144
  • Історія України: 112
  • Середній бал документа про освіту: 165
  • РК: 1.04
9 Голяр А. В. 394.750 Допущено 102 109 131
  • Українська мова: 102
  • Історія України: 109
  • Середній бал документа про освіту: 131
  • РК: 1.04