Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 2 • К 2
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 120
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гуревич О. О. 485.250 Допущено 130 127 164
  • Українська мова: 130
  • Математика: 127
  • Середній бал документа про освіту: 164
  • РК: 1.02
2 Осипенко Д. Е. 477.488 Допущено 122 109 166
  • Українська мова: 122
  • Історія України: 109
  • Середній бал документа про освіту: 166
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02