Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Продовольчі ризики та контроль якості харчових продуктів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 20
  • Конкурс на бюджет: 3.33
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 17
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 19
  • Конкурс на бюджет: 4.75
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 15
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ходаєв Д. Є. 132.750 До наказу (к) 114 137 140
  • Українська мова: 114
  • Біологія: 137
  • Фахове випробування: 140
+
2 Кузьмін В. П. 135.000 Відмова 120 140 140
  • Українська мова: 120
  • Географія: 140
  • Фахове випробування: 140
+
3 Кукуц О. С. 57.750 Відмова 109 122
  • Українська мова: 109
  • Географія: 122