Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Продовольчі ризики та контроль якості харчових продуктів
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 0
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Баланенко В. О. 78.500 Скасовано (втрата пріор.) 164 150
  • Українська мова: 164
  • Історія України: 150
2 Мовчан В. А. 69.000 Відмова 144 132
  • Українська мова: 144
  • Історія України: 132
3 Артеменко І. О. 64.500 Скасовано (втрата пріор.) 138 120
  • Українська мова: 138
  • Історія України: 120
4 Волошановська М. С. 63.000 Відмова 135 117
  • Українська мова: 135
  • Математика: 117
5 Осадців А. А. 58.500 Відмова 118 116
  • Українська мова: 118
  • Історія України: 116
6 Абзалова О. О. 56.000 Скасовано (втрата пріор.) 124 100
  • Українська мова: 124
  • Історія України: 100