Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія харчування
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1 , мін.бал 50
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Костенко А. П. 529.725 Відмова 148 134 152
  • Українська мова: 148
  • Історія України: 134
  • Середній бал документа про освіту: 152
  • СК: 1.05
  • РК: 1.04
2 Біленко І. О. 497.700 Відмова 143 121 144
  • Українська мова: 143
  • Історія України: 121
  • Середній бал документа про освіту: 144
  • СК: 1.05
  • РК: 1.04
3 Оніщенко Б. О. 402.000 Відмова 100 112 137
  • Українська мова: 100
  • Історія України: 112
  • Середній бал документа про освіту: 137
  • РК: 1.04
4 Монтоіні М. Т. 397.000 Відмова 126 113 158
  • Українська мова: 126
  • Математика: 113
  • Середній бал документа про освіту: 158
  • РК: 1.04
+