Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 6 • К 6
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1 , мін.бал 110
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 110
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 110
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 110
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Поп`янош Т. І. 471.975 До наказу (к) 100 122 172
  • Українська мова: 100
  • Біологія: 122
  • Середній бал документа про освіту: 172
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
+
2 Стегура В. М. 461.000 До наказу (к) 107 133 161
  • Українська мова: 107
  • Математика: 133
  • Середній бал документа про освіту: 161
  • РК: 1.02
+
3 Муха М. М. 432.600 До наказу (к) 115 100 172
  • Українська мова: 115
  • Історія України: 100
  • Середній бал документа про освіту: 172
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
+
4 Боклаганич А. В. 420.000 До наказу (к) 145 120 155
  • Українська мова: 145
  • Історія України: 120
  • Середній бал документа про освіту: 155
  • РК: 1.02
+
5 Мороз М. І. 402.000 До наказу (к) 104 115 157
  • Українська мова: 104
  • Біологія: 115
  • Середній бал документа про освіту: 157
  • РК: 1.02
+