Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Аграрні науки та продовольство
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 120
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 120
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сіончук Я. О. 460.750 До наказу (к) 143 127 159
  • Українська мова: 143
  • Історія України: 127
  • Середній бал документа про освіту: 159
  • РК: 1.04
+
2 Гоманюк О. М. 435.000 До наказу (к) 139 130 166
  • Українська мова: 139
  • Біологія: 130
  • Середній бал документа про освіту: 166
  • РК: 1.04
+
3 Кузьмінський О. Д. 395.000 До наказу (к) 125 130 140
  • Українська мова: 125
  • Біологія: 130
  • Середній бал документа про освіту: 140
  • РК: 1.04
+
4 Ладзін Д. В. 388.000 До наказу (к) 125 130 133
  • Українська мова: 125
  • Біологія: 130
  • Середній бал документа про освіту: 133
  • РК: 1.04
+
5 Мартинчук Л. Г. 158.000 Зареєстровано 158
  • Середній бал документа про освіту: 158
  • РК: 1.04
+