Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Аграрні науки та продовольство
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 120
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 120
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Іванюк О. М. 174.000 Зареєстровано 174
  • Середній бал документа про освіту: 174
  • РК: 1.04
2 Мартинчук Л. Г. 158.000 Зареєстровано 158
  • Середній бал документа про освіту: 158
  • РК: 1.04
+
3 Гук В. С. 126.000 Зареєстровано 126
  • Середній бал документа про освіту: 126
  • РК: 1.04
+