Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 60 • К 60
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Індустрія виноробства
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1 , мін.бал 120
Географія , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Стрельникова А. В. 503.000 До наказу (к) 150 180 9.3
  • Українська мова: 150
  • Географія: 180
  • Середній бал документа про освіту: 9.3
+
2 Марар К. А. 517.650 Допущено 200 120 9.3
  • Українська мова: 200
  • Географія: 120
  • Середній бал документа про освіту: 9.3
  • СК: 1.05
3 Остапчук П. 398.000 Допущено 123 160 3.5
  • Українська мова: 123
  • Географія: 160
  • Середній бал документа про освіту: 3.5
4 Кірічішина Е. В. 489.000 Відмова 135 170 10.4
  • Українська мова: 135
  • Математика: 170
  • Середній бал документа про освіту: 10.4
5 Гайдаржи О. М. 475.000 Відмова 170 130 9.5
  • Українська мова: 170
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 9.5
6 Храмченкова Є. С. 441.000 Відмова 160 120 8.1
  • Українська мова: 160
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
7 Калінку Д. А. 395.000 Відмова 135 120 6
  • Українська мова: 135
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 6
8 Миронова А. С. 389.000 Відмова 125 120 6.4
  • Українська мова: 125
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
9 Будко В. В. 387.000 Відмова 120 120 6.7
  • Українська мова: 120
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 6.7