Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 95
  • Конкурс на бюджет: 9.5
  • Зараховано: 66
  • Оригіналів: 62
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Авдєєва Ю. М. 156.300 До наказу (к) 108 160 9.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 108
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.3
+
2 Ставничий Р. С. 155.100 До наказу (к) 104 160 9.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 104
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.1
+