Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБ Молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.45 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
Географія , k=0.4 , мін.бал 100
Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Салтовець Є. Г. 165.189 До наказу (к) 177 162 175
  • Українська мова: 177
  • Біологія: 162
  • Середній бал документа про освіту: 175
  • РК: 1.02
+
2 Москаленко А. В. 120.564 До наказу (к) 104 135 174
  • Українська мова: 104
  • Біологія: 135
  • Середній бал документа про освіту: 174
  • РК: 1.02
+
3 Сівовол В. Р. 113.985 Допущено 115 114 144
  • Українська мова: 115
  • Біологія: 114
  • Середній бал документа про освіту: 144
  • РК: 1.02