Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 40 • К 40
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
Українська мова , k=0.45 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Крикун Е. М. 163.965 Допущено 185 147 157 167
  • Українська мова: 185
  • Математика: 147
  • Історія України: 157
  • Середній бал документа про освіту: 167
  • РК: 1.02
2 Пилипенко Т. Є. 153.969 Допущено 159 147 162 176
  • Українська мова: 159
  • Математика: 147
  • Біологія: 162
  • Середній бал документа про освіту: 176
  • РК: 1.02
3 Харченко А. Є. 138.822 Допущено 152 109 138 183
  • Українська мова: 152
  • Математика: 109
  • Географія: 138
  • Середній бал документа про освіту: 183
  • РК: 1.02
4 Гладкова А. А. 116.790 Допущено 122 113 120 130
  • Українська мова: 122
  • Математика: 113
  • Географія: 120
  • Середній бал документа про освіту: 130
  • РК: 1.02
5 Сівовол В. Р. 113.169 Допущено 115 110 114 144
  • Українська мова: 115
  • Математика: 110
  • Біологія: 114
  • Середній бал документа про освіту: 144
  • РК: 1.02
6 Мельніченко Б. В. 133.773 137 109 157 163
  • Українська мова: 137
  • Математика: 109
  • Географія: 157
  • Середній бал документа про освіту: 163
  • РК: 1.02