Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 0
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Козуб Ю. В. 129.750 До наказу (к) 111 136
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 136
+
2 Байбак К. Р. 127.250 До наказу (к) 125 128
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 125
  • Фахове випробування: 128
+
3 Завезиступ Т. Ю. 113.500 До наказу (к) 106 116
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 116
+
4 Кулик Б. М. 147.500 Допущено 170 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 170
  • Фахове випробування: 140
5 Орєхова А. І. 129.750 Допущено 111 136
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 136
6 Ахтирська А. А. 155.250 Відхилено (к) 177 148
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 177
  • Фахове випробування: 148