Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 0
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ахтирська А. А. 155.250 Допущено 177 148
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 177
  • Фахове випробування: 148
2 Новікова Ю. В. 140.250 Допущено 165 132
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 165
  • Фахове випробування: 132
3 Приймак А. Є. 139.000 Допущено 100 152
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 152
4 Козуб Ю. В. 134.250 Допущено 111 142
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 142
5 Орєхова А. І. 126.750 Допущено 111 132
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 132
6 Завезиступ Т. Ю. 113.500 Допущено 106 116
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 116