Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТУЯПА Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 124
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гусєв М. С. 152.500 До наказу (к) 176 138 5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 176
  • Фахове випробування: 138
  • Інші показники конкурсного відбору: 5
+
2 Павловська А. В. 147.000 До наказу (к) 124 144 8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • Фахове випробування: 144
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
+