Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сенько Ю. Ю. 145.750 До наказу (к) 143 164 138
  • Українська мова: 143
  • Біологія: 164
  • Фахове випробування: 138
+
2 Журавльов І. О. 58.500 Відмова 113 121
  • Українська мова: 113
  • Історія України: 121