Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 125
  • Подано заяв: 124
  • Конкурс на бюджет: 41.33
  • Зараховано: 69
  • Оригіналів: 68
  • Рекомендовано всього: 42
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 41
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Свердун А. Я. 138.000 До наказу (к) 102 100 175
  • Українська мова: 102
  • Математика: 100
  • Фахове випробування: 175
+
2 Юрків Р. І. 136.750 До наказу (к) 147 100 150
  • Українська мова: 147
  • Математика: 100
  • Фахове випробування: 150
+
3 Дранчук Д. С. 59.000 Відмова 129 107
  • Українська мова: 129
  • Математика: 107
4 Ванжура М. Ю. 55.750 Відмова 116 107
  • Українська мова: 116
  • Математика: 107