Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Можаровська Л. О. 516.000 До наказу (к) 170 180 8.6
  • Українська мова: 170
  • Математика: 180
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
+
2 Буліма Т. В. 482.000 До наказу (к) 170 170 6.2
  • Українська мова: 170
  • Математика: 170
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
+
3 Шепшелей О. О. 438.000 До наказу (к) 150 140 6.8
  • Українська мова: 150
  • Математика: 140
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
+
4 Пономаренко Л. Л. 397.000 До наказу (к) 130 140 4.7
  • Українська мова: 130
  • Математика: 140
  • Середній бал документа про освіту: 4.7
+