Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВіППТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 1
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мірошніков В. О. 146.000 До наказу (к) 106 142 13
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 142
  • Інші показники конкурсного відбору: 13
+