Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВіППТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 1 • К 1
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 37
  • Конкурс на бюджет: 4.11
  • Зараховано: 21
  • Оригіналів: 20
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тукало В. І. 149.500 До наказу (к) 118 136 18
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 118
  • Фахове випробування: 136
  • Інші показники конкурсного відбору: 18
+
2 Сергей О. С. 143.250 До наказу (к) 125 136 10
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 125
  • Фахове випробування: 136
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
+
3 Яресько О. В. 137.750 До наказу (к) 125 130 9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 125
  • Фахове випробування: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 9
+
4 Задорожна Н. О. 42.000 Зареєстровано 100 17
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 17