Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 7
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 7
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кулінченко К. Ю. 437.000 До наказу (к) 140 140 157
  • Українська мова: 140
  • Біологія: 140
  • Середній бал документа про освіту: 157
  • РК: 1.04
+
2 Перцов М. І. 415.000 До наказу (к) 140 130 145
  • Українська мова: 140
  • Біологія: 130
  • Середній бал документа про освіту: 145
  • РК: 1.04
+
3 Гостєва Л. В. 385.000 До наказу (к) 130 135 120
  • Українська мова: 130
  • Біологія: 135
  • Середній бал документа про освіту: 120
  • РК: 1.04
+
4 Леоненко О. Р. 365.000 До наказу (к) 120 120 125
  • Українська мова: 120
  • Біологія: 120
  • Середній бал документа про освіту: 125
  • РК: 1.04
+
5 Коробейник С. Г. 360.000 До наказу (к) 120 120 120
  • Українська мова: 120
  • Біологія: 120
  • Середній бал документа про освіту: 120
  • РК: 1.04
+
6 Гришачкін А. О. 145.000 Зареєстровано 145
  • Середній бал документа про освіту: 145
  • РК: 1.04
+
7 Дубина Р. В. 120.000 Зареєстровано 120
  • Середній бал документа про освіту: 120
  • РК: 1.04
+