Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Чернівецька областьЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

181 Харчові технології

ІБХБ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 1
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза, безпека харчової продукції та модернізація технологічних процесів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Хімічні основи харчових технологій , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Фраціян М. О. 275.000 До наказу (к) 100 175
  • Хімічні основи харчових технологій: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 175
+