Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 7м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Жданей А. О. 465.000 До наказу (к) 160 160 145
  • Українська мова: 160
  • Математика: 160
  • Середній бал документа про освіту: 145
  • РК: 1.02
+
2 Гопайца І. О. 386.000 До наказу (к) 130 130 126
  • Українська мова: 130
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 126
  • РК: 1.02
+