Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 0
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Анічін В. В. 179.740 До наказу (к) 100 190 12.24
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.24
+