Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 2м
ВМ 1 • К 1
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 95
  • Конкурс на бюджет: 9.5
  • Зараховано: 66
  • Оригіналів: 62
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Романюк І. В. 148.250 До наказу (к) 100 155 7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 7
+