Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 45 • К 45
Заяв 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Стариченко Д. О. 139.944 До наказу (к) 156 116 130 166
  • Українська мова: 156
  • Біологія: 116
  • Історія України: 130
  • Середній бал документа про освіту: 166
  • РК: 1.02
+
2 Бєлогрива А. Є. 134.130 До наказу (к) 137 140 115 139
  • Українська мова: 137
  • Біологія: 140
  • Історія України: 115
  • Середній бал документа про освіту: 139
  • РК: 1.02
+
3 Бацевич Г. В. 130.254 До наказу (к) 137 135 103 152
  • Українська мова: 137
  • Біологія: 135
  • Історія України: 103
  • Середній бал документа про освіту: 152
  • РК: 1.02
+
4 Гришков Д. К. 121.380 До наказу (к) 119 127 100 152
  • Українська мова: 119
  • Біологія: 127
  • Історія України: 100
  • Середній бал документа про освіту: 152
  • РК: 1.02
+
5 Азарова М. В. 113.730 До наказу (к) 113 106 100 158
  • Українська мова: 113
  • Біологія: 106
  • Математика: 100
  • Середній бал документа про освіту: 158
  • РК: 1.02
+