Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 5м
ВМ 8 • К 5
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 125
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ковальчук І. Р. 178.550 До наказу (б) 111 190 8.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
+
2 Дайнеко Т. Д. 177.800 До наказу (б) 106 190 8.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.8
+
3 Цикало Д. Ю. 26.500 Відмова 106
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106