Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВіППТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 58 • БМ 4 • К 54
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.25
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 79
  • Конкурс на бюджет: 1.61
  • Зараховано: 74
  • Оригіналів: 76
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кладко Н. С. 161.500 До наказу (б) 106 160 15
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 15
+
2 Задорожна Н. О. 137.250 До наказу (б) 100 127 17
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 127
  • Інші показники конкурсного відбору: 17
+
3 Городничий В. А. 124.250 До наказу (б) 106 121 7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 121
  • Інші показники конкурсного відбору: 7
+
4 Мірошніков В. О. 39.500 Зареєстровано 106 13
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Інші показники конкурсного відбору: 13
5 Хімчик Т. Є. 123.750 Відхилено (б) 106 115 11
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 11