Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Житомирська областьПоліський національний університет

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 35 • К 25
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 79
  • Конкурс на бюджет: 2.08
  • Зараховано: 55
  • Оригіналів: 59
  • Рекомендовано всього: 19
  • Рекомендован на контракт: 19
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Овсійчук А. О. 176.000 До наказу (б) 116 196
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • Фахове випробування: 196
+
2 Літвин Т. В. 113.500 До наказу (б) 130 108
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Фахове випробування: 108
+
3 Паламарчук М. О. 111.750 До наказу (б) 135 104
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 135
  • Фахове випробування: 104
+
4 Величко П. Л. 100.000 До наказу (б) 100 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 100
+