Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 35 • К 35
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 86
  • Конкурс на бюджет: 7.82
  • Зараховано: 56
  • Оригіналів: 62
  • Рекомендовано всього: 26
  • Рекомендован на контракт: 26
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Величко П. Л. 100.000 Зареєстровано 100 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 100
2 Величко П. Л. 25.000 Скасовано (втрата пріор.) 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100