Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 0
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія харчування
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дощечкіна Н. В. 310.000 До наказу (к) 100 100 110
  • Українська мова: 100
  • Історія України: 100
  • Середній бал документа про освіту: 110
  • РК: 1.04
+