Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТІ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Труфанова В. О. 186.300 До наказу (к) 175 11.3
  • Фахове випробування: 175
  • Середній бал документа про освіту: 11.3
+
2 Непочатих А. В. 186.100 До наказу (к) 175 11.1
  • Фахове випробування: 175
  • Середній бал документа про освіту: 11.1
+