Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Харківська областьНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

181 Харчові технології

ННІХТІ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25
Фахове випробування , k=0.75
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 21
  • Конкурс на бюджет: 1.5
  • Зараховано: 17
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року

Заяв ще немає